ad
Nl

Huur 2 slaapkamer appartement van 64 m² in Franeker

Saxenstate 18 8801 DR Franeker

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 649
€ 649
€ 649
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
64 m2
Slaapkamers:
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
254322

Saxenstate 18


Saxenstate is een complex van 30 seniorenappartementen. U woont zelfstandig, maar desgewenst zijn zorg en dienstverlening binnen handbereik. De appartementen hebben een directe verbinding met woonzorgcentrum Saxenoord. Voor zorg kunt u een beroep doen op het thuiszorgteam van Patyna.De appartementen, verdeeld over vijf woonlagen, bestaan uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een berging, de badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. En ieder appartement beschikt over een eigen terras of balkon. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging. Saxenstate 18 is gelegen op de tweede verdieping. Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 28,65 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- kosten nutsvoorzieningen algemene ruimten
- waterverbruik algemene ruimten en individuele woonruimte
- schoonmaak gemeenschappelijke ruimten
- glasbewassing
- tuinonderhoud
- huismeester
- technische voorziening persoonsalarmering
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten. Tevens betaalt u maandelijks een voorschot stookkosten van € 70,00 per maand, dit voorschot is voor het gas- en waterverbruik in uw appartement. Tegelijk met de afrekening servicekosten worden ook de stookkosten met u afgerekend op basis van daadwerkelijk verbruik.Saxenstate wordt verwarmd middels blokverwarming. Maandelijks betaalt u een voorschot stookkosten (€ 70,00). Tegelijk met de afrekening servicekosten ontvangt u ieder jaar ook een afrekening van uw energieverbruik.Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht.
Een motivatiebrief en een gesprek met de toewijzingscommissie maken onderdeel uit van de toewijzingsprocedure.De appartementen wordt toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor een appartement dient uw inkomen minimaal € [VERBORGEN] te bedragen (€ [VERBORGEN] indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € [VERBORGEN] of
€ [VERBORGEN] indien u AOW-gerechtigd bent. Tevens geldt er een maximaal inkomen van € [VERBORGEN] voor 1-persoonshuishoudens en € [VERBORGEN] voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Franeker

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 64 m2

Prijs: 649 €

Prijs per m²: 10 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope Appartement in Franeker?