Huis (168 m²) met 4 slaapkamers in Diemen

Distelvlinderweg 88

Gebied
168 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Eigendom type:
Huis
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
161260

Distelvlinderweg 88


Noord XIV I

Wonen en werken in één straat. De wijk is gevarieerd en winkelcentrum het Gruttoplein ligt op loopafstand. In allerlei speeltuintjes kunnen kinderen veilig spelen. Amsterdam, maar ook de A1, A10 en A9 liggen dichtbij. Deze ruime woning ligt aan de Distelvlinderweg. Parkeren is nooit een probleem, in de straat is voldoende parkeerruimte. Ook kan er geparkeerd worden op eigen terrein. De brede stoepen en rustige, groene straten zijn veilig en kindvriendelijk.

Begane grond
Je komt hier binnen in een ruime hal. Via de hal kom je de berging, woonkamer en toilet. De berging is van zowel binnenuit als buitenom te bereiken. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van de fietsen en ook een aansluiting voor de wasmachine is hier aanwezig.
De lichte en ruime woonkamer bevindt zich op de begane grond met een open keuken.

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een werkkamer en een badkamer. De badkamer is uitgerust met dubbele spoelbak, ligbad, aparte douche en tweede toilet. De eerste verdieping is ideaal voor het creëren van een praktijk- of werkruimte. De eerste verdieping is te bereiken via een aparte opgang en heeft door het glazen dak veel natuurlijk lichtinval.

Op de derde verdieping is een heerlijk zonneterras van maar liefst 30m2.

Op de woning zijn zonnepanelen aanwezig.

Dichtbij Amsterdam, winkels én groen
Diemen Noord is een geliefde woonwijk. De nabijheid van Amsterdam en de A10, A9 en A1 zijn sterke punten van deze woonplek. Verder heeft Diemen twee NS-stations met snelle verbindingen naar Amsterdam Centraal en Schiphol. De dynamiek van Amsterdam is dan wel dichtbij, toch is de wijk opvallend rustig en groen. Op loopafstand liggen winkelcentrum het Gruttoplein en het gezondheidscentrum. Ook heeft Diemen verschillende basisscholen en een levendig centrum met restaurants en een theater. Het Diemerbos, de Diemer Vijfhoek en recreatiegebied Overdiemen zijn mooie plekken om te hardlopen en fietsen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT