Huis (125 m²) met 6 slaapkamers in Goirle

Boschring 37

Gebied
125 m2
Slaapkamers:
6 slaapkamers
Eigendom type:
Huis
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
173744

Boschring 37


Boschring 37,
Wat woon je hier heerlijk! Natuurlijk is alles gloednieuw in deze luxe huurwoningen. Aan ruimte geen gebrek met vier slaapkamers, verdeeld over drie verdiepingen. Zeker met een extra trapkast in de woonkamer en een berging op de tweede verdieping. Daar kun je mooi de wasmachine en droger kwijt, want alle aansluitingen zijn er al. De woningen zijn niet alleen ruim, maar ook luxe afgewerkt. De open hoekkeuken heeft een composietstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur van het merk Atag: een koelvriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Alles zit erin. De badkamer is al net zo compleet met een ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet.

Wandwoningen, zo wordt dit woningtype in Boschkens West genoemd. Bijzonder daaraan is de ruime, afgeschermde tuin aan de voorkant en de achtergevel die direct grenst aan een brede ecologische zone. Je tuin ligt op het zuidoosten in de luwte. Dat betekent volop genieten van de zon en je rust! Ook aan het milieu en je portemonnee is gedacht. Op het platte dak liggen zonnepanelen. De woningen zijn mede daardoor energiezuinig en dat merk je aan de lage energierekening.

Begane grond
Entree met toilet en meterkast

Woonkamer en keuken
Woonkamer met trapkast en deur naar tuin • Luxe open keuken in hoekopstelling met composietstenen aanrechtblad, compleet met koelvriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat, wandschouwkap en vaatwasser

Eerste verdieping
Twee slaapkamers • Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet

Tweede verdieping
Twee slaapkamers • Berging met opstelplaats voor wasmachine en droger

Buiten
Ruime tuin, gelegen op het zuidoosten, met houten berging

Duurzaamheid
Alle woningen zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Ook de eigen warmtepomp en vloerverwarming zorgen voor een laag energieverbruik.
Parkeren
In de wijk is volop openbare parkeergelegenheid. Krijg je vrienden op bezoek? Die hoeven nooit lang te zoeken naar een parkeerplek.
Een rustige, groene omgeving en tegelijk de stad vlakbij. Strakke nieuwbouwwoningen in een wijk met een dorps karakter. Boschkens West ligt op de grens van Goirle en Tilburg. Alle voorzieningen zijn dus in de buurt. Of je nu kiest voor een snelle boodschap in het dorp of een avondje uit in Tilburg. Het kan allemaal. De nieuwe wijk is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. En op de fiets sta je ook al binnen een kwartier in het centrum van Goirle of Tilburg. Boschkens West is volop in ontwikkeling. Er komen verschillende woningtypen; van rij- en hoekwoningen tot vrijstaande woningen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT