Appartement (100 m²) met 3 slaapkamers in Breugel

Anemoonstraat 8

Gebied
100 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
162817

Anemoonstraat 8


Acaciastaete - Anemoonstraat 8

Het appartment is gelegen op de begane grond.

Entree:
In de hal bevinden zich de toegangen tot de royale woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en de inpandige bergruimte met eigen CV-installatie en aansluiting voor uw witgoedapparatuur.

Woonkamer:
Zeer ruime woonkamer met een moderne open keuken met keukenkasten en inbouwapparatuur, te weten: kookplaat, afzuigpkap, koelvriescombinatie en een combi magnetron.

Terras:
Het ruime, op het zuid-westen gelegen, terras is gesitueerd over de gehele breedte van de woonkamer.

Slaapkamers:
Beide slaapkamers zijn vanuit de hal te bereiken. De master bedroom (circa 17m²) is direct gesitueerd naast de badkamer. Naast een tweepersoonsbed is er genoeg ruimte voor een grote kledingkast in deze kamer. De 2e slaapkamer (circa 9m²) kan uiteraad ook prima dienst doen als hobbykamer.

Badkamer en toilet:
In de badkamer treffen we een douche, wastafel en toilet aan en in het separate toilet een staand closet en fonteintje. Beide ruimtes zijn voorzien van mechanische ventilatie.

Inpandige berging:
In de hal treffen we als laatste de toegang tot de inpandige bergruimte aan. Hier is de ketel gesitueerd (Vaillant 2017) en vinden we tevens de aansluiting voor uw witgoedapparatuur. Een erg praktische ruimte die plaats biedt aan o.a. extra voorraad, koffers, strijkplank, stofzuiger etc.

Berging en parkeerplaats:
Beneden in het complex treffen we nog een tweede berging aan. Extra ruimte voor fietsen, gereedschap en dergelijke. Dus meer dan voldoende opbergruimte voor alle spullen. De auto is te allen tijde te parkeren in de afgesloten parkeerkelder, waar men een eigen vaste parkeerplaats heeft.

Woonzorgcomplex ABC-Staete bestaat uit 3 gebouwen: Acaciastaete, Berkenstaete en Cederstaete en is gelegen in het hart van Son en Breugel. Het levendige centrum van dit karaktervolle kerkdorp huisvest diverse eetcafés, voorziet in alle benodigde dagelijkse voorziening en kent een uitgebreid aanbod aan sociaal culturele gelegenheden voor jong en oud. Dit alles is omringd door rust en ruimte, de rivier De Dommel stroomt door het dorp vlakbij ABC-Staete. Samen met de diverse bossen, de nabijgelegen Sonse heide en steden als Eindhoven en ’s-Hertogenbosch op geringe afstand is Son en Breugel een plek waar het altijd comfortabel wonen is!

In het hart van ABC-Staete ligt de Plaetse, deze gezellige ontmoetingsplaats heeft zitjes, een restaurant, kapper, winkeltje en andere voorzieningen. Dit alles maakt van ABC-Staete een locatie die alle mogelijkheden in zich heeft om er zorgeloos en eigentijds te wonen.

Acaciastaete
Acaciastaete bestaat uit 35 huurappartementen, met de mogelijkheid zorg op maat af te nemen. Het appartementencomplex is voorzien van een ondergrondse parkeerplaats en berging. De appartementen zijn stuk voor stuk ruim van opzet en gevarieerd, maar praktisch ingedeeld. Acaciastaete is met een loopbrug verbonden met Berkenstaete, u hoeft dus niet buitenom. De bewoners van Acaciastaete kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten van Berkenstaete.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT