ad

Appartement (45 m²) met 1 slaapkamer in 's-Gravenhage

1e Lulofsdwarsstraat 2521AZ 's-Gravenhage

Gebied
45 m2
Slaapkamers:
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
335346

1e Lulofsdwarsstraat


LET OP: DE FOTO'S VAN DE BINNENZIJDE VAN HET APPARTEMENT ZIJN VAN EEN VOORBEELD APPARTEMENT.

Bent u op zoek naar een leuk (nieuwbouw!) 1.5 kamer appartement? Deze prachtige gestoffeerde appartementen zijn 01 september 2020 opgeleverd. Gelegen dichtbij het centrum van Den Haag en nabij uitvalswegen!

Deze appartementen zijn gelegen in het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag. Hier zijn in 2020 vijf prachtige appartementencomplexen opgeleverd genaamd Caland Dock. Direct gelegen aan de geheel vernieuwde Calandkade met straks de leukste terrassen voor uw deur.

De 5 gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is tussen de gebouwen veel groen aanwezig. Tussen de gebouwen zijn autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers.

In de plint aan de Calandkade is horeca gevestigd met terrassen aan het water en detailhandel. In de nabije toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek is om te wonen! Het gehele project bestaat uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en circa 1125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca).

Via de gesloten galerij en de lift (of trap) komt u in de gang van de woning welke u toegang verleent tot de slaapkamer, badkamer met toilet en woonkamer met open keuken.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap.

De appartementen hebben een Energielabel A+, zijn bijzonder goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

Verdere bijzonderheden:

- Huurder dient verplicht een parkeerplaats af te nemen ad. € 75,-- per maand.
- Oppervlakte ca. 45 m2
- Totale huurprijs ad. € 885,-- is exclusief warm water, elektra, water en tv/internet (en parkeerplaats).
- Let op! Voor dit appartement is een huisvestingsvergunning vereist!
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
- Huismeesters aanwezig voor schoonmaak en onderhoud van de algemene ruimtes.

- Uw (gezamenlijk) bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs bruto te bedragen.
- Borg bedraagt 1,5 maand huur

Een groot deel van de ontwikkeling is met het opleveren van Calanddock al gereed, maar het gebied zal nog worden uitgebreid met de ontwikkeling van de jachthaven, diverse woningen om en rond deze haven en diverse horecavoorzieningen aan het water van de Calandkade.


Wilt u meer informatie? Of direct contact opnemen met de verhuurder? Klik hier
ad

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.