2 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
€ 0
€ 5.000
1
8
Toon 2 resultaten
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 2 resultaten

Huurwoningen in Waddinxveen (2741) - Bekijk alle beschikbare huurwoningen in Waddinxveen (2741) hier.

Filter op:
Bell
Oops! De woning waar je naar op zoek was is al verhuurd 🙁

Hier zijn nog meer woningen die je wellicht leuk vindt in Waddinxveen. Succes met het vinden van een nieuwe woning!

Spoorpad, Waddinxveen, Nederland
Nieuw!
Rotterdam
Grootte
80 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1.575/maand
Lees verder
Waddinxveen
Grootte
80 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1.575/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen in Waddinxveen

Waddinxveen is centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda in, waardoor de plaats erg populair is onder mensen die in deze plaatsen werken, maar er niet willen wonen. De woningen in Waddinxveen zijn namelijk aanzienlijk betaalbaarder en dat trekt veel jonge gezinnen aan. Wil jij graag binnen of naar Waddinxveen verhuizen? Lees dan eerst hier wat er over de markt voor huurwoningen bekend is.

De verschillende woningen in Waddinxveen

In Waddinxveen kan je met allerlei woonwensen terecht. Op dit moment worden er ongeveer evenveel woonhuizen als appartementen aangeboden, waardoor er voor iedereen wel een geschikte optie is. In dit gedeelte hebben we voor je op een rijtje gezet wat je per woningtype kan verwachten.

Een woonhuis in Waddinxveen

In Waddinxveen hebben de woonhuizen een relatief grote oppervlakte. Een van je opties is bijvoorbeeld een eengezinswoning met een oppervlakte van 100 m2, waarvoor je maandelijks €1000 euro moet betalen. Daarvoor krijg je 5 kamers en een tuin aan de voor- en achterkant. De andere optie is een eengezinswoning met een oppervlakte van 120 m2, waarbij je iets verder bij de binnenstad vandaan woont. Voor deze woning betaal je ook €1000.

Een appartement in Waddinxveen

Wanneer je liever in een appartement woont, heb je in Waddinxveen ook voldoende keuze. In de binnenstad vind je appartementen met een oppervlakte tussen de 50 en 60 m2 met een maandelijkse huur rond de €950 en in de buurten die iets verder weg liggen, kan je voor hetzelfde geld een appartement met een oppervlakte tussen de 80 en 100 m2 vinden.

Wonen in Waddinxveen: de verschillende buurten

Wonen in Waddinxveen kan op verschillende manieren. Je kan ervoor kiezen om de drukte van de binnenstad op te zoeken, maar het is ook een optie om in een karakteristieke woonwijk een woning te huren. Of is een nieuwbouwwijk meer wat voor jou? In dit gedeelte hebben we een aantal buurten in Waddinxveen voor je op een rijtje gezet.

Wonen in Park Triangel

Deze buurt in Waddinxveen is nog voor een deel in aanbouw, maar daar zal jij als bewoner geen hinder van ondervinden. Het project wordt namelijk in fases afgerond, waardoor de huidige bewoners geen last hebben van bouwverkeer. Ook zijn alle sociale voorzieningen als eerste afgerond. Je vindt er al een park met sportverenigingen, infrastructuur, een station en een centrum met een tandarts en een huisarts. In de buurt staat duurzaamheid voorop en dat zie je terug in het vele groen. De buurt heeft plek voor sociale huurwoningen, huurwoningen in het middensegment en koopwoningen, waardoor er een diversiteit in de inwoners is ontstaan.

Wonen in Oostpolderwijk

In de Oostpolderwijk in Waddinxveen groeit het aantal inwoners snel. Dat komt waarschijnlijk door de verbeteringen die de gemeente de laatste tijd heeft doorgevoerd. Oudere woningen zijn opgeknapt en verduurzaamd en er is ook meer groen bij gekomen. Als je graag in deze buurt een woning wil huren, moet je er rekening mee houden dat alle huurwoningen in het bezit zijn van woningcorporaties. Je moet je dus eerst inschrijven voordat je voor een huurwoning in deze buurt in aanmerking kan komen.

Wonen in de binnenstad van Waddinxveen

De variatie in woningtypen in de binnenstad van Waddinxveen is groot. Je vindt er herenhuizen, appartementen en eengezinswoningen. In 2015 is de binnenstad flink onder handen genomen en is er bijna 20.000 m2 aan winkelruimte gerealiseerd. Daarbij zijn ook duurzame woningen gebouwd, waardoor de binnenstad weer helemaal is opgeleefd. Het is er druk genoeg met mensen die komen winkelen en mensen die er wonen, maar bewoners geven aan dat ze geen overlast ervaren.

{"slug":"waddinxveen","title":"Waddinxveen"}
waddinxveen
×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT