Veel Gestelde Vragen

Bekijk de onderstaande handleiding voor antwoorden op onze veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan bij Rentola?

Met een account bij Rentola heeft u toegang tot meer dan 8.997 leegstaande huurappartementen in het hele land, evenals contactgegevens van alle verhuurders.

Hoe maak ik een ZoekAgent aan?

Door het opzetten van een ZoekAgent vergroot je je kansen op het vinden van een nieuwe woning die aan al je wensen voldoet. Door je specificaties voor de gewenste huurwoning in te voeren, ontvangt je elke keer dat er een woning bij Rentola wordt aangemaakt een mail.

Hoe gebruik ik de filtertool?

De filtertool helpt je bij het zoeken naar woningen , omdat je de mogelijkheid krijgt om de weergegeven woningen te filteren op basis van je huurprijs, aantal kamers, locatie en type accommodatie.

Hoe maak ik een melding van een vastgoedadvertentie?

Door een woningadvertentie te melden help je jezelf, de andere klanten en ons. Melding van een woningadvertentie kan bijvoorbeeld gebaseerd zijn op vermoedens over een valse woningadvertentie, een advertentie met duidelijke fouten in omschrijving / prijs, fouten in contactgegevens van verhuurder etc. Wij raden dit aan onze klanten aan en waarderen deze samenwerking met onze klanten enorm. Op die manier kunnen wij de nodige aanpassingen uitvoeren en de best mogelijke service aanbieden aan de klant.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Door je uit te schrijven bij Rentola, wijs je de mogelijkeheden van toegang tot onze huisvestigingsadvertenties en de contactgegevens van de verhuurders af. Om je abonnement op te zeggen, moet je je aanmelden. Navigeer vervolgens naar "Mijn profiel" en vervolgens naar "Mijn lidmaatschap" waar je een knop vindt waarmee je je kunt uitschrijven. Let op: je ontvangt een e-mail met een bevestiging - dit is bewijs van je annulering.

Heb je nog onbeantwoorde vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail [email protected]
E-mails worden op werkdagen tussen 10.00 - 16.00 beantwoord.